Iz HNK Zadar dostavili su kratko priopćenje sa današnje izvanredne Skupštine na kojoj su donesene dvije odluke.

- Prihvaćena je ostavka predsjednika Damira Kneževića i donesena odluka o raspisivanju javnog poziva za izbor novog predsjednika HNK Zadar, a koji će biti objavljen u Narodnim novinama. Do izbora novog predsjednika HNK Zadar, skupština kluba je za vršitelja dužnosti imenovala Damira Kneževića. Također, donesena je odluka o namjeri preoblikovanja kluba iz udruge građana u športsko dioničko društvo koje će se uputiti na razmatranje Gradu Zadru, stoji u priopćenju. 

Prije dva tjedna Knežević je podnio ostavku na mjestu direktora HNK Zadar, izjavivši da ne želi doći u situaciju da postane "svojevrstan uteg Klubu" te da će "u predstojećem prijelaznom razdoblju i perspektivi ostati na raspolaganju radi održavanja funkcioniranja Kluba i stabilnosti poslovanja".

Damir Knežević prvo je bio direktor NK Zadar koji je poslan u stečaj, a onda je postao dvostruki direktor jer je osnovana udruga koje je dobila kazališni predznak HNK. Treći čin je osnivanje sportskog dioničkog društva u kojem bi Grad Zadar opet mogao biti većinskim suvlasnikom, a Knežević direktorom po treći put.

Međutim, Knežević koji je slovio kao direktor prema ovom priopćenju postao je predsjednik što je jedino mogao i biti s obzirom na to kako se radi o udruzi koja je od Grada Zadra dobila pozajmnicu od dva i pol milijuna kuna bez roka vraćanja.