Utakmica 20. kola HT Premijer lige između Zadra i Cibone igrati će se u petak, 4. veljače s početkom od 18 sati. Za taj susret biti će otvoreni ulazi B i D dvorane Krešimir Ćosić. Radi ograničenog broja dozvoljenih gledatelja u prodaji su kao i do sada samo ulaznice za tribine i prsten, a VIP Press i obiteljski VIP popunjeni su do maksimalnog broja dozvoljenih mjesta pretplatnicima stoga te karte neće biti u prodaji. Blagajna za prodaju karata raditi će na dan utakmice od 10 do 18:30, a ulaznice možete kupiti i putem interneta na linku.

Radi zauzetosti dvorane na Višnjiku, utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige između Zadra i FMP Meridian odigrati će se u dvorani Jazine u nedjelju, 6. veljače u 17 sati. Radi malog broja dozvoljenih gledatelja radi ukupnog kapaciteta dvorane, u prodaju će biti pušteno 100 ulaznica, a svi pretplatnici imati će dozvoljen ulaz i time će 20% dozvoljenog kapaciteta biti popunjeno. I za ovaj susret ulaznice možete kupiti na blagajni ispred dvorane Krešimir Ćosić u petak od 10 do 18:30 i u nedjelju, na dan utakmice od 10 do 17. Naravno moguće je svoju ulaznicu kupiti i online putem linka.

Za obje utakmice bitno je napomenuti da SVI gledatelji moraju imati važeću Covid potvrdu (EU digitalna Covid potvrda, negativan BAT/PCR test, važeća potvrda o preboljenju), osobnu iskaznicu, kupljenu kartu/godišnju pretplatu i maskicu za lice.