Veliki uspjeh postigli su mladi aresovci na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke koje se održavalo na Višnjiku od 25. do 27. veljače, osvojivši dva zlata, jednu broncu i pehar za najbolju boksačicu.

Ivona Galešić u finalnoj borbi prekidom u prvoj rundi svladala je svoju protivnicu iz BK Predator Rijeka i tako postala prvakinja Hrvatske te je osvojila i pehar za najbolju boksačicu prvenstva. Ovim rezultatom postala je reprezentativka Hrvatske te će nastupiti na Europskom prvenstvu i drugim jakim međunarodnim natjecanjima.

Luka Bukvić u polufinalu je svladao odličnog Luku Hrustića iz BK Leonardo, a u finalu uvjerljivo pobjedio Antu Zebića iz BK Pauk Split te tako postao novi prvak Hrvatske. Luka je do sada bio dva puta viceprvak Hrvatske i jednom brončani na PH, a ovo mu je do sad najveći rezultat.

Vice Radonić je u osmini finala uvjerljivo prošao zagrebačkog boksača iz BK Omege, te je u četvrtfinalu prekidom u drugoj rundi svladao boksača iz BK Sv. Krševan, osiguravši medalju. U polufinalnoj borbi s Leonom Buzikom iz BK Rijeke Vice pobijedio u zadnjoj rundi, što nije bilo dovoljno za finale.

U četiri godine postojanja boksači BK Ares osvojili su 16 zlatnih medalja na prvenstvima Hrvatske, ukupno 46 državnih medalja. Boksače su na ovom PH vodili treneri Vedran Bajlo i Nikola Marketin.