Teniski turnir iz serije ATP Challengera Toura, Falkensteiner Punta Skala - Zadar Open, ove će godine doživjeti svoje drugo izdanje, a svi koji žele sudjelovati u organizaciji tog natjecanja sada imaju odličnu priliku!

Otvorena je mogućnost za volontiranje, i to u nekoliko segmenata: pomoć na Player`s Desku, sakupljanju loptica tijekom mečeva i asistencija na teniskim igralištima tijekom mečeva.

Svim volonterima bit će osigurana službena odjeća turnira, prehrana i prijevoz do lokacije gdje će se turnir održati - Falkensteiner resortu Punta Skala u Petrčanima, od 20. do 27. ožujka.

Za više informacija oko prijava za volontiranje možete se javiti na kontakt broj 097 777 5051 ili putem e-maila [email protected].

Inače, Zadar Open predstavlja sjajnu priliku za mlade hrvatske tenisače da u jakoj konkurenciji pokušaju osvojiti bodove za ATP listu. Organizatori su Tenis klub Borik i Hrvatski teniski savez, a nagradni fond iznosi 45.730 eura. Falkensteiner Punta Skala - Zadar Open bit će prvo u nizu natjecanja iz serije Croatian Pro Tennis Tournaments. Kao i na uspješno organiziranom premijernom izdanju, slika s turnira i ove će godine biti dostupna u live streamu na svim kontinentima.