Momčad Zadra opet se nalazi u rasporedu u kojem će u manje od 24 sata igrati dvije utakmice. Prva je ona u prvom kolu HT Premijer lige za prvaka protiv gostiju iz Zaboka. Zabok u Zadar stiže nakon što su u zadnjem kolu izborili nastup u ligi, ali to nikako ne znači da su oni "outsider" u ovom društvu, a to su pokazali i dovođenjem Marka Juriča, koji je pružao dobre partije u dresu Puntamike.

Gosti su pokazali tokom godina igranja da mogu biti "crna mačka" mnogim ekipama i baš radi toga u ovaj susret mora ući ozbiljno.

- Slijedi nam opet malo teži raspored u kojem igramo dan za danom, Zabok je ekipa koja je izborila Ligu za prvaka u zadnjem kolu što dosta govori o njihovoj kvaliteti i pogotovo sada kada su izborili doigravanje mirni su što se tiče borbe za opstanak i ostvarili su svoj cilj ostajanja u ligi. Mislim da će cijelu Ligu za prvaka igrati rasterećeno i da će se htjeti pokazati u što boljem svjetlu. Slijedi nam zahtjevna utakmica protiv dobrog protivnika, ali mislim da ako budemo pravi i na 100% mislim da neće biti problema, najavio je Antonio Jordano.

Prodaja ulaznica za utakmicu Zadar - Zabok i Zadar - Cedevita Olimpija kreće sutra, u petak 18. ožujka. Utakmica s Zabokom igra se od 18 sati dok se susret s Cedevitom Olimpijom igra dan poslije, od 17 sati. Putem linka www.croatia-tickets.com svoju ulaznicu možete kupiti i online! Ulaznica kupljena putem online sustava moći će se predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji. Karte će se moći kupiti i na blagajni ŠC Višnjik od 10 h na dan obje utakmice. Za utakmice će kao i do sada biti otvoreni ulazi B i D. Cijena ulaznice za obiteljski VIP i prsten je 50 kn dok će za tribinu cijena biti 40kn.

Svi gledatelji trebaju prije ulaza u dvoranu pokazati jednu od tri COVID potvrde, a tokom trajanja utakmice na licu trebaju imati zaštitnu masku.