Košarkaši Zadra nakon ritma gostovanja i ritma utakmica uz svega dan odmora između njih, u subotu od 19:00 dočekuju ekipu Cedevite Junior u 4. kolu HT Premijer lige za prvaka.

Cedevita će po prvi puta otkad se vratila u Premijerligaško društvo gostovati na Višnjiku. Podsjetimo, prva utakmica ove dvije ekipe igrala se u Jazinama radi zauzetosti dvorane Krešimir Ćosić. Svega tri dana pauze imali su igrači trenera Helbicha nakon velike pobjede nad Splitom na Gripama i tek ostaje za vidjeti kako će "plavo-bijeli" reagirati na ovakav težak ritam.

S druge strane, "Vitamini" Damira Mulaomerovića u Zadar stižu s jedankom pauzom od zadnjeg susreta s Goricom u kojem su poraženi nakon drame u Domu sportova, što će im zasigurno dodati motiv više za ovu utakmicu u kojoj Zadar želi ostaviti Višnjik kao svoj glavni forte u nastavku sezone.

- Ispred nas je utakmica koja stvarno puno znači, a može biti nezgodna svi znamo da je Cedevita Junior ove godine napravila odličan posao, plasirala se u finale Kupa i samim time pokazuje koliko je ozbiljna ekipa. Na čelu su im Bundović i Filipović, jedni od najboljih centara i playmakera ove sezone i moramo ponajviše pripaziti na njih. Ostatak ekipe može također napraviti probleme svojim znanjem i energijom, tako da moramo na to odgovoriti i pokušati što mirnije privesti ovu utakmicu u našu korist, najavio je susret s Cedevitom povratnik u sastav Domagoj Vuković koji je nakon pauze zbog lakše ozljede propustio susret u Splitu.

U ponedjeljak, 4. travnja od 18 sati dočekuje ekipu Mege Mozzart. Vezano za utakmicu HT Premijer lige Zadar - Cedevita Junior u subotu u 19:00 sati, radit će samo ulazi B i D. Za obiteljski VIP važe samo godišnje karte, a dnevne karte neće biti puštene u prodaju kako bi dodatno osigurali poštivanje Odluka Stožera.