Košarkaši Zadra večeras od 19 sati gostuju kod ekipe Zaboka u 6. kolu HT Premijer lige za prvaka. Nakon ove utakmice Zadrani će konačno imati nešto više vremena za pripremu „zaostale" utakmice protiv momčadi SC Derby koja se igra na Uskršnji ponedjeljak, 18. travnja. Pet dana priprema u ovakvom ritmu utakmica uistinu će predstaviti svojevrstan luksuz.

- Zadnja dva susreta odigrali smo na gostujućim terenima, a sada nastavljamo u istom ritmu u Zaboku. Sigurno da nešto lakše dišemo nakon što smo osigurali opstanak u AdmiralBet ABA Ligi, ali sada se moramo maksimalno koncentrirati na završnicu HT Premijer lige. Respektiramo Zabok, to je dobra ekipa koja svakome može napraviti probleme, ali ako se budemo držali svih dogovora vjerujem da ćemo i u ovom susretu upisati nova dva boda, kaže uoči utakmice Filip Paponja.

Nakon najave uplate zaostale plaće očekuje se da bi u momčadi trebao biti i Amerikanac Justin Carter, koji je na Twitteru najavio kako bez novca neće igrati. Ako su dugovi podmireni, Cartera bismo morali gledati još barem mjesec dana...