Kuglači Zadra vraćaju se na stare staze slave! Nakon izvrsne sezone u kojoj su doveli jednog od najboljih kuglača svijeta Csongora Baranyja, osvajanja trećeg mjesta u prvenstvu Hrvatske, čime je izboren nastup u međunarodnom NBC kupu, dopredsjednik Kuglačkog kluba Zadar Josip Kartelo javlja kako je potpisan ugovor s ponajboljim hrvatskim kuglačem Hrvojem Marinovićem!

Marinović je nosio dres zadarskog kluba do 2016. godine, kada je prešao u splitski Mertojak, gdje je izrastao u najboljeg igrača lige. S njim i Baranyjem u sastavu, kuglači se ne moraju bojati nikoga!

- Ponosni smo što smo vratili u Zadar našeg Hrvoja Marinovića. "Naoružali" smo se i ne idemo u Cluj kao sudionik, nego s ciljem osvajanja NBC kupa u listopadu, kaže dopredsjednik Kartelo.

Tri prvoplasirane momčadi s NBC kupa ostvaruju pravo na igranje u Ligi prvaka, što za kuglačima Zadra daje još veći motiv u dokazivanju na međunarodnoj sceni.
Hrvoje Marinović u Zadar dolazi kao trener-igrač, jer klub koji u svojim redovima ima i dvostrukog juniorskog prvaka države Bornu Bakrana želi napraviti veliki rezultat i u konkurenciji kadeta i juniora.

- Zadar napada sve! Prvenstvo, kup i Europu!, poručuje Kartelo.