Taekwondo kluba Plovanija sa šest natjecatelja proteklog vikenda sudjelovao je na međunarodnom turniru u Karlovcu.

U kategoriji mlađih kadetkinja Leona Lleshi, iako s vrhunskom borbom i sitnom bodovnom razlikom, nažalost, ostala je bez medalje. Cvita Ražnjević u klasi B mlađih kadeta +51 osvojila je srebro (2. mjesto)

U kategoriji kadeta, Ivan Marojević u klasi B kadeta -37 kg osvojio je broncu (3. mjesto), Jure Kujundžić u klasi B kadeta -61 kg osvojio je zlato (1.mjesto) a Šime Buovac u klasi A kadeta osvojio je srebro (2. mjesto).

Među juniorkama, Lucija Ražnjević u A klasi osvojila je broncu (3. mjesto).

"Cvita Ražnjević je osvojeno srebro izborila sa dvije pobjede te ju je u finalu dočekala starija protivnica protiv koje je na žalost izgubila. Ivan Marojević je nastupio sa svojih 33 kg u kategoriji većoj za 4 kg te je dominirao sve do polufinala gdje je izgubio tijesnim rezultatom 15/11. Jure Kujundžić obećava i svojim radom brzo napreduje te je u finalu pobijedio predstavnika Crne Gore i osvojio zlato", komentirao je trener Antonio Čačić .

Uz pohvalu svim natjecateljima iz TK Plovanija najavljuju završne pripreme za nadolazeći turnir u njihovoj organizaciji 5. ZADAR OPEN na kojem očekuju veliki odaziv  „tekvandaša".

Na slici: trener Antonio Čačić, Leona Lleshi, Ivan Marojević, Cvita Ražnjević, Šime Buovac, Jure Kujundžić i Lucija Ražnjević.