U organizaciji AK Agram proteklog vikenda održan je međunarodni miting "Agram memorijal Goran Subotić Tratinčica 2022" na kojem su nastupili atletičari iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, a među njima i sedmero članova Atletskog športskog kluba Zadar i to: ml. kadetkinja Karla Žilić i ml. kadet Jakov Paštrović, kadetkinje Kate Nižić i Luna Mandić, kadet Emilio Pucar te ml.juniorke Enea Nikpalj i Anita Odžaković.

Karla Žilić nastupila je u disciplini skoka u dalj i osvojila prvo mjesto s rezultatom od 5,02 metara, što je njen novi osobni rekord. Jakov Paštrović nastupio je u utrci na 200m i osvojio je drugo mjesto s rezultatom od 26,66 sec, što mu je novi osobni rekord.

Kate Nižić osvojila je treće mjesto u skoku u dalj s rezultatom od 5,57 m, dok je Luna Mandić sa skokom od 5,25 m zauzela osmo mjesto. Kate Nižić nastupila je i u utrci na 100 m i zauzela je 16. mjesto s rezultatom od 13,05 sec.

Emilio Pucar nastupio je u utrci na 400 m i zauzeo je 16.mjesto s novim osobnim rezultatom od 54,52 sec.

Enea Nikpalj nastupila je u utrci 100 m sa preponama i osvojila je treće mjesto s rezultatom od 15,21 sec, dok je Anita Odžaković nastupila u disciplini bacanja koplja (600g) te je osvojila drugo mjesto s rezultatom od 45,32 m , što je također njen novi osobni rekord.