Pred zadarskom bodybuildericom Vanjom Tokić je još jedno natjecanje, Svjetsko prvenstvo u fitnessu i bodybuildingu, koje će se održati u Sloveniji u Kopru, 4. lipnja. Naša "super žena" predstavljat će Zadar i Hrvatsku u kategoriji PRO MODELA. Vanja je prošlogodišnja Europska PRO prvakinja te joj je ove godine cilj, želja i san svjetski plasman u istoj kategoriji.

- Trenirala sam po dva puta dnevno. Treninzi su bili planski osmišljeni popraćeni prehranom iz faze u fazu. Od prošlog natjecanja u 10. mjesecu nije bilo većeg odmora. Kontinuirano sam bila na 90% spremnosti. Sad će biti već 4 godine da se bavim bodybuildingom, da uz sve obveze živim ovim tempom i moram priznati da se trud, rad i disciplina vide. Spremna sam i za ovaj izazov! Naravno da se nadam medalji i to bi mi bila najveća nagrada i motivacija za dalje, rekla je Vanja, poručujući da se sve može kad se hoće, da ništa nije neostvarivo i da nikada nije kasno.

"Početak treniranja bodybuildinga nema dobnih ograničenja i svatko tko želi može bez straha krenuti u bavljenje ovim sportom, samo je važna dobra volja, bezgranična upornost i samodisciplina. Rezultate ćete vidjeti ne samo na tijelu već i u dobrom raspoloženju, mentalnoj snazi i puno jačem imunitetu", ističe Vanja.

Podsjetimo Vanja Tokić je Svjetska prvakinja 2020., Europska PRO prvakinja 2021.
i 3× PRO šampionka od bronce do srebra i to sve u zadnje dvije godine.