Direktor KK Zadar Željko Žilavec očitovao se o navodima predsjednika NO Ante Rubeše o problemima koji su se događali tijekom sezone.

- Pokušava se zaboraviti i „pod tepih staviti" kaos koji su ostavili iza sebe tvrdeći kako se „sezonu u jednom trenutku pokušalo pokazati turbulentnijom nego je ona zaista bila." Krim-policija je ušla u KK Zadar i svi mediji su pisali o tome. Pa ja sam sam bio na rukovodećoj poziciji četiri mjeseca bez sportskog direktora i voditelja marketinga. Sam sam bio tu. Klubu su dali „trisku" u iznosu od pola milijuna kuna u obliku „penala". Gospodin Rubeša je ideju o kreditu skinuo sa točke dnevnog i sada istu tu točku vraća nazad. Igrače je ostavio na cjedilu, a sada se vraća slavodobitno u stilu Julije Cezara i kaže „bit će to točka na i lijepe sportske priče".

Je li on nas ovo svih pravi budalama?

Zašto se gospodin Rubeša minimalno, barem, ljudski, nije očitovao na lažne navode vezano za DORH o meni i klubu u koji je sada ušao? Zar on nije Gradski vijećnik? Ili ima drugačiji medijski tretman?

Kako je moguće sada samo tek tako preskočiti cijelo poglavlje i dopustiti da se ovako zbuni javnost? Ne znam, ja sam sada samo zbunjeni građanin, što je ovo?

Ovaj ulazak u finalnu seriju samo i jedno su rezultat rada i međusobnog povjerenja između igrača na prvom mjestu te Uprave i sportskog direktora i administrativnog osoblja kluba koji su u ovom kaosu napravili sve, baš sve, da se vratimo elitu natjecanja HT Premijer lige, stoji u očitovanju.