Klub atletskih veterana Zadar organizira međunarodnu atletsku utrku „Kros u park-šumi Musapstan", koji će se održati 6. kolovoza. Start utrke je u 19 sati na sjevernom ulazu u Zadar, nasuprot mjesta Crno. Dužina staze je 5.000 metara (1 krug od 1000 m + 1 krug od 4000 m).

Troje prvoplasiranih u ukupnom poretku u konkurenciji žena i muškaraca dobivaju pehare, a tri prvoplasirana natjecatelja u svakoj kategoriji medalje. Prvih 50 prijavljenih natjecatelja s plaćenom startninom dobivaju prigodnu majicu utrke. Pobjednice i pobjednici u ukupnom poretku dosadašnjih utrka „Krosa u park-šumi Musapstan" ne plaćaju startninu.

Prijave i upite šaljite na e-mail: [email protected] i on-line prijavom. Zadnji rok za prijavu je četvrtak 4. 8. 2022. do 12 sati. Startnina je 120 kn, osim za natjecatelje do 19 godina koji plaćaju 30 kn. Svečano proglašenje pobjednika održati će se na ŠRC Višnjik, uz zajedničko druženje svih sudionika natjecanja.

Kros u park-šumi Musapstan kao samostalna utrka, u kombinaciji sa drugom samostalnom utrkom Pozdrav Domovini, u organizaciji AK A. Stepinac iz Zadra, čine Atletski kup Oluje - Zadar 2022. Svi natjecatelji koji žele nastupiti u obje utrke i konkurirati za pokal Atletskog kupa Oluje, trebaju to naglasiti prilikom prijave na utrku Pozdrav Domovini.