Udruga Grad košarke objavila je rezultate izbora za nove članove Nadzornog odbora KK Zadar, koji su provedeni među njihovim članstvom. Dosadašnjim nadzornicima Anti Rubeši, Eniju Meštroviću, Davoru Karloviću, Dinu Martincu i Siniši Pećancu od sljedeće Skupštine pridružit će se Dario Kljajić i Arsen Travica. Time će ovo upravljačko tijelo biti popunjeno, iako nije isključeno da će biti promjena, jer je svoj odlazak već najavio Enio Meštrović.

Svi članovi udruge na svoje su mailove dobili poveznice za glasanje, na kojima su se mogli opredijeliti za dvojicu od četiriju kandidata. Uz Travicu i Kljajić nominirani su bili Denis Krupić i Veljko Niseteo. Uvjerljivo najviše glasova članstva dobio je Dario Kljajić (78,82 posto), dok je Travica dobio nešto više glasova (47 posto) od Krupića (41 posto). Niseteo je dobio povjerenje tek 17 posto članova.

Arsen Travica ima dugogodišnje iskustvo u bankarstvu u područjima regulatornog i internog izvješćivanja, a danas radi na poziciji analitičara podataka u Hrvatskoj poštanskoj banci. Više od dvije godine proveo je na upravljačkim pozicijama u ŽKK Novi Zagreb, gdje je vršio dužnost potpredsjednika i predsjednika Uprave.

Dario Kljajić radi u OTP banci na poslovima razvoja i unaprjeđenja prodaje te 2018. postaje direktor Odjela za upravljanje iskustvom klijenata, a to je pozicija na kojoj se i danas nalazi.

Više detalja o rezultatima izbora i sljedećim koracima procesa bit će rečeno na večerašnjoj konferenciji za novinare u press dvorani Jazina.