Košarkaški klub Zadar potpisao je ugovor o sportskoj suradnji s Košarkaškim klubom Diadora. Ovim potpisom Diadora će postati razvojna ekipa Zadra unutar Druge muške lige - Jug u kojoj će nastupati igrači naše kadetske selekcije.

- Diadora je, iako zamišljena kao volonterski pokret Entuzijasta, od početka svoga djelovanja pokazivala svima nama kako treba funkcionirati jedna profesionalna sportska organizacija. Od marketinških aktivnosti pa sve do učlanjivanja kroz sustav 1 član 1 glas. Neizmjerno sam sretan jer će od ove suradnje najviše profitirati naša djeca kojima će iskustvo igre s Entuzijastima sigurno otvoriti nove obzore kako u košarci, tako i u životu, istaknuo je direktor KK Zadar David Gunjević. 

Predsjednik Diadore Tomislav Troskot naglasio je kako su kroz dosadašnji rad postavili zdrave temelje vođenja kluba. 

- Drago nam je da je to prepoznao i Zadar koji je ipak nositelj kvalitete u ovom gradu. Obostrano smo odlučili ući u suradnju s kojom vjerujemo da ćemo doprinijeti zadarskoj košarci, a najviše fokusa pri tome staviti na razvoj mladih zadarskih igrača, istaknuo je predsjednik Diadore putem priopćenja objavljenog na službenoj stranici KK Zadar.