Veslači Jadrana su, nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom korona virusa, opet nastupili na 61. Međunarodnoj regati u austrijskom Villachu. Tradicionalno odredište Jadranaša na kraju sezone, već gotovo 50 godina, okupilo je veslače iz Austrije, Njemačke, Italije, Slovenije, Češke, Slovačke i Hrvatske.

U prekrasnom okruženju, u Alpama na jezeru Ossiacher See, veslače je ovaj puta poslužilo vrijeme, što i nije čest slučaj na ovoj regati. Veslači Jadrana postigli su vrlo dobre rezultate osvojivši sedam medalja, od čega tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane.

Zlatnu medalju osvojio je juniorski osmerac kojeg su veslali Ivan Mustać, Petar Miloš, Bartol Cuković, Duje Kanjer, Roko Skočić, Mateo Matešić, Rafael Brkić, Luka Kraljić i kormilar Matija Vujević.

Još je prvo mjesto osvojila Sara Žuvanić u samcu lakih juniorki i četverac bez kormilara mlađih juniora u sastavu Mateo Matešić, Roko Skočić, Luka Kraljić i Bartol Cuković.

Dvojac bez kormilara juniora Ivan Mustać i Petar Miloš bio je drugi, zatim četverac na pariće kadeta u sastavu Lovre Kolega, Frane Vulelija, Adrian Vidović i Franko Božić došao je na cilj treći kao i Dora Turčinov u samcu kadetkinja. Još je jednu srebrnu medalju osvojila Mara Bencun u lakom samcu juniorki.

U finale su se još plasirale Viktorija Aleta i Augustiona Mihatov u dvojcu na pariće mlađih juniorki i zauzele peto mjesto.

U finalima B su nastupili još Niko Škarpona u samcu juniora (6. mjesto), Sara Žuvanić u samcu juniorki (2. mjesto), Viktorija Aleta u samcu mlađih juniorki (1.mjesto), Petra Babara i Nika Kovač u dvojcu na pariće mlađih juniorki (5. mjesto) i četverac na pariće mlađih juniora u sastavu Antonio Višić, Teo Meštrović, Luka Petković i Luka Barešić ( 5.mjesto)

U samcu mlađih juniora nastupili su Toni Čurković, koji je zauzeo peto mjesto u finalu D i Adi Hadžić u istoj disciplini bio je prvi u finalu G.

Sa veslačima su u Villachu bili treneri Branimir Vujević, Petar Milin i Marko Dragičević.