Pred prepunim tribinama u nedjelju, 18. rujna završen je četvrti memorijalni malonogometni turnir „Hrvatski vitez Božidar Bašić" u mjestu Radašinovci. Turnir je organizirao MNK Štandarac, sudjelovale su 32 ekipe, a drugi put zaredom osvojio ga je Budak.

U utakmici za treće mjesto pravu ljepoticu finalne večeri odigrali su stari prijatelji, benkovačke ekipe Prvo kolo i Udruga studenata BIK. Gledatelji su bili ugodno iznenađeni odličnom i efikasnom utakmicom, na kojoj je postignuto čak trinaest golova. Prvo kolo bilo je za jedan gol bolje i pobijedilo rezultatom 7:6.

U revijalnoj utakmici domaće ekipe veterani Radašinovaca i Otpisani s velikom željom su ušli u ovu utakmicu da dokažu „tko je gazda u dvorištu„. Vremešni veterani, usprkos svojim godinama i nedostaku snage, pokazali su mladićima Radašinovaca da su bolji od njih, tijesno ih porazili 7:6 i dobili su veliki pljesak prepunih tribina.

U finalnoj utakmici snage su odmjerile prošlogodišnji pobjednik turnira Budak i novi drugoligaš Pakoštane. Budak je sjajnom solo akcijom u osmoj minuti preko Vice Biluša poveo 1:0. Pakoštane su istoj minuti poravnale, da bi posljednjoj minuti prvog poluvremena Josip Zekonjić doveo Budak u vodstvo 2:1. U drugom poluvremenu najbolji igrač turnira Tony Rubelj dva puta sjajno je proigrao raspoloženog Zekonjića , koji postiže svoj hattrick i Budak ima nedostižnu prednost 4 :1. Do kraja su obje momčadi postigle po jedan pogodak a nakon zadnjeg sučevog zvižduka nastalo je veliko slavlje igrača i navijača.

Nakon uručenja nagrada i proglašenja pobjednika, organizatori su u spomen na pok. Božidara Bašića priredili veličanstvenu bakljadu uz pjesmu Mile Hrnića „Požurite konji bijeli„. Na turniru nije bilo novčanih nagrada, nego su sve ekipe od 1. do 4. mjesta dobile pečene janjce i odojke.

1. mjesto: Budak - 3 pečena janjca + pehar + medalje
2. mjesto: Pakoštane - 2 pečena janjca + pehar + medalje
3. mjesto: Prvo kolo - 1 pečeni janjac + pehar + medalje
4. mjesto: Udruga studenata BIK - 1 pečeni odojak

Najbolji vratar turnira: Ivan Rosan - Pakoštane
Najbolji igrač turnira: Tony Rubelj - Budak
Najbolji strijelac s 9 postignutih golova: David Kolić - Udruga studenata BIK