Na posljednjem 6. Memorijalnom turniru Humanitarna udruga Antonio Jurjević za potrebitu djecu Zadarske županije prikupila je preko 260 tisuća kuna.

- Nakon dvije godine ograničenja zbog epidemioloških mjera napokon smo dočekali i to da turnir može zasjati u svom punom sjaju. Dvanaest dana nesebičnosti, humanosti i pozitivne energije eruptiralo je posljednji dan turnira na koncertu Giuliana i Diktatora, koji je bio mali poklon od nas za vas. U sklopu humanitarnog turnira organizirana je i humanitarna akcija za Udrugu za autizam Zadar. Sav prihod prikupljen od kotizacija, 40.950,40 kuna, uplaćen je Udruzi za pomoć u njihovom radu, izvijestili su iz udruge.

Od donacija građana za hranu i piće prikupljeno je 223.491,84 HRK. To je svota s kojom će raspolagati u narednih godinu dana te će biti donirana potrebitoj djeci Zadarske županije.

- Još jedanput hvala Vam dragi ljudi što ste skupa s nama prikupili sredstva s kojima ćemo pomoći našim najmlađima i tako im dati nadu za bolje sutra. Hvala i svim našim dragim sponzorima koji su nam vjetar u leđa već godinama i bez kojih bi naš posao bio znatno otežan. Veliki pozdrav svima i vidimo se dogodine na 7. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević kada ćemo, nadamo se, prebaciti brojku od milijun kuna donacija, poručuju iz HU Antonio Jurjević.