Nakon uvjerljive pobjede protiv SC Derbya u 1. kolu AdmiralBet ABA lige, trener Zadra Danijel Jusup nije mogao sakriti zadovoljstvo.

- Pokazali smo želju za pobjedom. Bili smo nestrpljivi kad će utakmica početi i to se jasno vidjelo na nama. Već u prvoj četvrtini smo dosta dobro obrambeno stajali na parketu. Dosta smo dobro trčali ali bilo je i nekih padova u igri. Pogotovo kad smo stali trčati i kad smo počeli igrati pet na pet. Derby je jedna sjajna šuterska ekipa koja može u trenutku okrenuti utakmicu. Ramljak je odigrao sjajnu obranu na Mcgeeju i on je morao uzimati jako teške šutove. Rekao sam svojim igračima da uzimaju šutova pa makar i upetoj sekundi utakmice jer za dobiti utakmicu treba pogoditi i neki šut za tri poena. Veseli me dobro raspoloženje unutar ekipe što u konačnici rezultira ovim što smo vidjeli na parketu. Podrška je bila sjajna i mislim da su gledatelji bili zadovoljni prikazanim, rekao je Danijel Jusup, trener Zadra.

S druge strane, jako malo razloga za zadovoljstvo imao gostujući trener Andrej Žakelj.

- Imali su više energije nego mi. Mi nismo bili na energetskom nivou na kojem smo trebali biti i kako smo se dogovorili. Počeli smo jako loše. Bila je to katastrofalna prva četvrtina nakon koje smo se vraćali. Probali smo nešto u trećoj ali onda kroz umor više nismo stigli. Ima puno stvari s kojima ja kao trener nisam zadovoljan i tu ne pričam samo o košarci. To je između nas i siguran sam da ćemo u narednim mečevima izgledati bolje, rekao je Žakelj.