Košarkaški klub Opus Puntamika i njegovi veterani pozivaju vas na donatorsku večer nazvanoj „Zeleno-bila noć, klubu za pomoć".

- Želimo se obratiti što većem auditoriju, stoga pozvani su svi koji su isprepleteni kroz 48 godina dugu povijest ovog sportskog kolektiva i njegovih uspjeha i neuspjeha, od utemeljitelja kluba do trenera svih dobnih kategorija, igrača kako sadašnjih tako i prošlih, preko članova uprava, prijatelja kluba i navijača do roditelja djece te svih nam zadarskih prijateljskih klubova i njihovih djelatnika. Ukoliko volite šetnje ispod borova Borika sjetite se košarkaškog kluba Puntamika i dođite sa osmijehom 11. prosinca u nedjelju s početkom u 17 sati u Hype bar na adresu Obala kneza Branimira 6A, i podržite ovu inicijativu s ciljem prikupljanja sredstava pod sloganom koji objedinjuje i ideju i motiv iza ove manifestacije: „Daj ruku za zdravu Puntamiku", a u sklopu koje ćemo prigodnom dodjelom zahvalnica i darova, proslaviti 20 godina kontinuiranog rada i igranja klupskih Veterana, navodi se u pozivu.

Događaj će biti ispunjen sadržajem - od hrane i pića do DJ i glazbe uživo, tombole u kojoj će se dijeliti dresovi kluba, sportskog kviza o povijesti kluba, zatim aukcija dresova i opreme poznatih zadarskih i hrvatskih sportaša, kojima iz kluba zahvaljuju na donaciji, te klupskih seniorskih dresova iz prijašnjih sezona.

- Ovim putem želimo zahvaliti upravi HYPE BARA što su nam ustupili prostor i osoblje te Catering-u PIAZZA, Marasci Zadar i BA-COM veleprodaji na sponzorstvu, ističu iz kluba.