Zadar će ove godine prvi put biti domaćin utrke Love Run, kako organizatori poručuju - najljubavnije utrke u Hrvatskoj i šire.

Manifestacija je krenula kao Zagreb LoveRun i zabavni način obilježavanja dana zaljubljenih unutar TK Swibir, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu utrku za bilo koga tko želi proslaviti ljubav na dan ili oko dana zaljubljenih. Prije tri godine utrka je prvi put bila otvorenog karaktera i u roku od osam dana je bila rasprodana sa 500 trkača. U 2021. godini nije se održala zbog COVID-a, ali je u 2022. ponovljen uspjeh iz 2020.

Zbog odlične energije i činjenice da su im druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, te velikog interesa partnera, organizatori su odlučili 2023. organizirati utrku u dodatnih pet gradova: Vukovar, Poreč, Zadar, Maribor i Podgorica, pod jednim krovnim imenom LoveRun. U Zadru se trči 12. veljače na Punti Bajlo, a dužina utrke je 5 kilometara.

- U Zadru vas čekamo da nam se pridružite na Punta Bajlo šetalištu i budete dio najljubavnije utrke. Veselimo se što ćemo zajedno otvoriti novu sezonu trčanja i testiranja vlastite forme, ali naravno, posebno se veselimo odličnoj zabavi i zajedničkom druženju. Na vama je samo da se prijavite i dođete solo ili u paru, s dečkom ili curom, mužem ili ženom, bratom ili sestrom - ili s kime god želite podijeliti ove trenutke i stvoriti nove uspomene, poručuju organizatori.

Prijave su moguće na linku.