Proteklog vikenda u Zagrebu su održana dva dvoranska prvenstva Hrvatske i to u za kadete i kadetkinje, te u nedjelju za mlađe kadete i kadetkinje.

Na kadetskom prvenstvu nastupilo je troje članova AŠK Zadar i to kod kadeta Jakov Paštrović u skoku u vis osvojivši 3. mjesto s preskočenih 160 cm, što je njegov novi osobni rekord, te kadetkinje Luna Mandić na 60 m prepone osvojivši šesto mjesto s rezultatom 9,48 sekundi (novi osobni rekord). U istoj disciplini Dora Krpeta je osvojila 14. mjesto s 10.07 sekundi, dok je Luna Mandić u skoku u dalj osvojila šesto mjesto skočivši 5,10 m.

U konkurenciji mlađih kadeta i kadetkinja na prvenstvu je nastupilo ukupno četrnaest članova AŠK Zadar, koji su postigli odlične rezultate, osvojivši šest medalja od čega dvije zlatne, dvije srebrne i dvije brončane, uz puno osobnih rekorda. U konkurenciji ml. kadeta zlatno odličje i naslov državnog prvaka osvojio je trinaestogodišnji Dorijan Jurešić u skoku u vis preskočivši u trećem pokušaju visinu od 145 cm (novi osobni rekord) , a na 55 m prepone osvojio je 2. mjesto, istrčavši odličnih 9,17 sekundi (novi osobni rekord).

U konkurenciji ml. kadetkinja ugodno iznenađenje je priredila Marietta Blatnjak u skoku u vis osvojivši prvo mjesto i naslov državne prvakinje s odličnim rezultatom od 155 cm (njen novi osobni rekord). Na 55 m prepone Karla Žilić je osvojila drugo mjesto, a Marija Gospić osvojila je treća mjesta na na 60 m i u skoku u dalj.