Ovog vikenda 18.03. 2023 u Splitu je održan drugi međunarodni judo turnir „Kup Marjana"na kojem je nastupilo 547 natjecatelja iz 32 kluba.

U maloj dvorani na Gripama, judo klub Zadar je nastupio s uzrastima dječaka i djevojčica do 14 godina te sa uzrastom mlađih kadeta i mlađih kadetkinja. Na turniru u Splitu vilo je 19 zadarskih natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem i Stipom Grgasom su ukupno osvojili 2 zlatne, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić je osvojila zlatno odličje. Srebrna odličja su osvojili Lili Lončarić i Onea Jergan dok su brončane medalje osvojili Tomislav Rončević, Tia Perinčić, Eva Grčić i Armin Bračković. Također, u ovom uzrastu su Patrik Parić, Niko Radulović, Emanuel Šapina i Maro Mičić zauzeli peta mjesta.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Luce Rumora je osvojila zlatno odličje, Kimi Matulović, Ivan Vrkić i Diara Vučenović srebrno odličje dok je Duje Tudorović osvojio brončano odličje. Peto mjesto u ovom uzrastu zauzela je Barbara Pezelj izgubivši borbu za brončano odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Dalibor Hanzalek i Filip Mažer.