U dvorani koja nosi njegovo ime održan je prvi Memorijal Damir Zrilić. Mnoštvo njegovih simpatizera, prijatelja iz boksa a i izvan njega, došli su odati mu priznanje za sve što što je učinio za zadarski i hrvatski boks i bili su dijelom jedne lijepe priče koja je tek krenula.

Memorijal je organizirao Boksački klub Ares u suradnji s Boksačkim savezom Zadarske županije organizirao je memorijal Damir Zrilić. Program je krenuo u subotu u 11 sati kad su obitelj, boksači i treneri posjetili groblje na Gradskom groblju te položili cvijeće, svijeće i vijence u čast pokojnom treneru Damiru Zriliću.

Drugi dio programa krenuo je od 16 sati u boksačkoj dvorani Damir Zrilić na Višnjiku. Uvodnu riječ odžali su Nikola Marketin i Vedran Bajlo, Snježana Jurinić u ime gradonačelnika i predsjednik Boksačkog saveza Zadarske županije Hrvoje Marić. Organizatori su u ime Hrvatskog boksačkog saveza uručili plakete Asiji Zrilić, Snježani Jurinić, Željku Kapelariju, Boksačkom klubu Ares i Boksačkom savezu Zadarske županije.

Nakon uvodnog dijela u 16,30 sati krenuli su mečevi u kojima su se natjecali boksači iz Pule (BK Arena Pula), Rijeke (BK Predator Rijeka), Zadra (BK Ares, BK Zadar), Splita (BK Grom), Kaštela(BK Leonid) i Dubrovnik (BK Dubrovnik), među njima višestruki prvaci Hrvatske, reprezentativci Hrvatske, te osvajači europskih medalja.

Za najboljeg boksača proglašen je Markus Mirković (BK Arena Pula). Pehar za najboljeg tehničara osvojio je desetogodišnji Roman Vakerina (BK Dubrovnik), a za najborbeniji par Mihael Baričević (BK Ares) i Toma Krmpotić (BK Predator). Sudac u ringu bila je Ivona Brnić iz Splita.

- Cilj nam je bio da prvi memorijal posvećen našem pokojnom treneru bude u njegovoj dvorani u kojoj je on godinama stvarao prvake, dvorani koja nosi njegovo ime i u kojoj se nalazi mural bude početak tradicije odnosno turnira koji će iz godine u godinu samo rasti i postajati jedan od značajnijih u Hrvatskoj. Također našem klubu i našim trenerima od iznimne važnosti je da dvorana i imidž koji je stvarao Damir bude živa i puna djece te da se u istoj održavaju predavanja, radionice, turniri i međunarodni kampovi kako bi dvorana Damir Zrilić bila prepoznatljiva u Hrvatskoj i Europi baš onako kako Damir zaslužuje, poručuju iz BK Ares.