Prošla sezona za KK Zadar je bila uspješna ne samo po osvojenom naslovu prvaka Hrvatske ili plasmanu u četvrtfinale AdmiralBet ABA lige, nego i po odazivu sponzora, koji su prepoznali dobre igre momčadi te financijski pratili potrebe kluba. Na putu do naslova uz klub su bili OTP banka, PSK, Erste banka, Petrol, Supernova, Groupama, Cromaris, Maraska, Avia rent a car, Santa, kao i svi oni koji su manjim i većim donacijama olakšali dolazak do cilja.

KK Zadar je opravdao njihovo povjerenje te su mnogi u danima nakon završetka sezone iskoristili priliku da mu čestitaju putem društvenih mreža.

- Velika nam je čast što su baš dva kluba koje Groupama podržava, KK Zadar i KK Split, igrala finalni krug HT Premijer Lige! Zadrani su ovoga puta bili uvjerljivo bolji te im čestitamo na odličnoj igri i novoj tituli. Također, nadamo se kako su odlična igra te atmosfera u Splitu i Zadru nagovještaj povratka košarke na mjesto koje joj pripada, napisali su iz Groupama Hrvatska.

- Sanjam jedan dan, jednu noć, ludu noć, tisuće Zadrana ka ludi slave, opet je Zadar prvak države! San postaje zbilja, čestitamo omiljenom klubu našeg grada koji po četvrti put osvaja naslov prvaka Hrvatske! Bravo momci!, poručili su iz Cromarisa.

Naslov prvaka na svojoj Facebook stranici proslavio je i PSK - Sports & Casino, ističući kako je Zadar zasluženo osvojio naslov prvaka. Zadarska Maraska, koja je ove godine pokrenula kampanju pomoći klubu kroz odvajanje 9 eurocenti od svake bočice amarene prodane u zadarskim ugostiteljskim objektima, objavila je sliku momčadi s jednostavnom porukom: „Šampioni".

- Zahvaljujem svim sponzorima koji su bili uz klub u prošloj sezoni, vjerujem da će se uspješna suradnja nastaviti i u sljedećoj. I vi ste prvaci!, poručuje v. d. direktorica KK Zadar Vana Dundov.