Pred stotinjak gledatelja HNK Zadar je protiv Sloge iz Mravinaca stigao do druge pobjede u 3. NL jug, golom Kristijana Jurića u 90. minuti utakmice. Iako je tijekom susreta bio bolji protivnik, Zadar nije uspijevao stvoriti izgledne prilike protiv Mravinčana te se ušlo u neizvjesnu završnicu.

Igrala se 90-ta minuta kada je Kristijan Jurić utrčavao u prazan prostor gostujućeg šesnaesterca. Odlično je to vidio Krešimir Luetić i "podvalio" mu loptu koja je trenutak kasnije, nakon snažnog Jurićevog udarca u lijevu vratarevu stranu završila u mreži.

- Teška utakmica, u kojoj se Sloga postavila vrlo organizirano. To je dobar sastav, s dobrim trenerom. Na kraju je odlučila naša kvaliteta - rekao je Jurić, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Nakon tri kola Zadar ima dvije pobjede i poraz te će za željeno osvajanje 1. mjesta morati pobjeđivati i u gostima. Prva prilika je već u srijedu, kada gostuje kod GOŠK-a u Kaštel Gomilici.

U derbiju kola Hrvatski vitez i GOŠK odigrali su 3:3. Posedarci su rano poveli 2:0 (Čirjak, Knežević), nakon povratka gostiju Begonja je realizirao jedanaesterac za 3:2, ali su Kaštelani postigli gol na isteku utakmice. HV Posedarje sa 7 bodova dijeli prvo mjesto poretka s Neretvancem. Biogradski Primorac pobijedio je na svom terenu Zagoru rezultatom 1:0.