Pred prepunim tribinama u nedjelju, 10. rujna završen je peti memorijalni malonogometni turnir "Hrvatski vitez Božidar Bašić" u mjestu Radašinovci. Turnir je organizirao MNK Štandarac, a sudjelovale su 22 ekipe. 

Budak je treći puta za redom osvojio ovaj prestižni turnir, gdje je tijesno tek nakon izvođenja šesteraca pobjedio odličnu mladu juniorsku ekipu Gaune iz Biograda 6:5. Prije početka finalne večeri, organizator turnira MNK Štandarac položio je vijenac, zapalio svijeće i pomolili se za dušu pok. Bože ispred spomenika, koji se nalazi iznad igrališta. 

U utakmici za treće mjesto finalnu večer otvorile su ekipe sv. Ante Popovići i Fortuna batelaši. Sv. Ante Popovići furiozno su krenuli od prve minute na krilima najboljeg strijelca turnira Roka Jurića i Martina Čirjaka, te u 15. minuti imala vodstvo 4:0, što je jednostavno "šokiralo" Fortunu batelaše. U drugom poluvremenu sv. Ante Popovići nastavio je i dalje visokim ritmom, napunivši Batelašima devet komada u njihovu mrežu. Fortuna batelaši uspjeli su dati utješna tri gola i malo ublažiti visoki poraz od 9:3. U revijalnoj utakmici između domaćih ekipa Veterana Radašinovaca i seniora Radašinovaca veterani su očitali pravu malonogometnu lekciju svojim mlađim kolegama i visoko ih porazili 5:0. Veterani su za svoju igru i poteze dobili veliki pljesak punih tribina.

Prije početka finalne utakmice organizatori su u spomen na pok. Božidara Bašića priredili veličanstvenu bakljadu uz pjesmu Mila Hrnića "Požurite konji bijeli" te izazvali velike emocije svih nazočnih gledatelja. U finalnoj utakmici snage su odmjerile dosadašnji dvostruki pobjednik Budak i mlada ekipa Gauni iz Biograda. Moćna ekipa Budak po mišljenjima svih gledatelja bila je veliki favorit u ovom finalu, ali se ipak nešto pitalo pitalo mladu ekipu Gauna. Gauni su na terenu pokazali da su sjajna, čvrsta i kvalitena ekipa i do zadnjeg sučevog zvižduka bili su ravnopravan protivnik moćnoj i iskusnoj ekipi Budaka. 

Bio je to pravi malonogometni "rovovski" rat s puno žestokih duela i strijelci nikako nisu mogli doći do izglednih prilika. Budak je prvi u 10 minuti poveo preko sjajnog Josipa Zekonjića, koji se solo akcijom oslobodio svog čuvara i topovskim udarcem pogodio mrežu nemoćnog vratara Kneza. Dino Čačić jednostavno je kopirao Josipa Zekonjića i na isti način u 21. minuti poravnao rezultat na 1:1. Praktički cijelo drugo poluvrijeme proteklo je u velikom nadmudrivanju, striktnom pokrivanju protivnika i utakmica je završila s "mršavim" remijem 1:1. U ruletu šesteraca Budak je bio spretniji, sretniji i na kraju zasluženo po treći put za redom podigao pobjednički pehar na radost svojih navijača.

Nakon završetka finala sve ekipe koje su osvojile pečene janjce i odojke, ostavile su to sve domaćinu, koji je svim nazočnim gledateljima pripremio bogatu zajedničku večeru. Do ranih jutarnjih sati nastavljeno je prijateljsko druženje uz pjesmu i veselje. Bila je to predivna i nezaboravna večer u ovom malom, ali ponositom mjestu.