ZAGREB - Prava drama odigrala se jučer u Ilici 107 gdje žive Ivo Pukanić, predsjednik uprave NCL grupe, i njegova žena Mirjana, koja je zbog bračnih problema zatražila pomoć policije i udruge B.a.B.e. Pukanića je žena Mirjana još u ponedjeljak oko 22 sata prijavila policiji jer je pokušao ući u njihov stan u koji ga ona nije željela pustiti, prenosi Tportal.

Od tada pa sve do sinoć u 20 sati, iako je bila u stanu, nikome se nije javljala na telefon niti otvarala vrata, što je Sanju Sarnavku, iz udruge B.a.B.e, navelo na pomisao da je M. Pukanić digla ruku na sebe. Tek je jučer nešto prije 20 sati odgovorila na poziv S. Sarnavke i pustila nju i policajce, a nešto poslije i Pukanića, u stan. Liječnici Hitne pomoći u ambulantnim su je kolima, u koja je ušao i Pukanić, oko 21.40 sati odvezli na psihijatriju.

'Gospođa Mirjana zatražila je našu zaštitu jer se želi rastati, a tvrdi da njezin muž ne pristaje da se sporazumno rastanu. Ne mogu govoriti je li riječ o obiteljskom nasilju', rekla je Sarnavka prije nego što joj se M. Pukanić javila na poziv. Ivo Pukanić sinoć je u suzama stao pred novinare.

'Od rođenja kćeri moja žena ima velike psihičke probleme o kojima mi je mučno govoriti jer je volim. Nju tako bolesnu izmanipulirao je Josip Radeljak koji mrzi mene, Nacional i Sinu Karli i optužuje nas da smo mi krivi zbog njegove afere s Vlatkom Pokos. Može ga biti sram!', optužuje Pukanić koji tvrdi da se Radeljak nedavno sastao s njegovom ženom. Pukanić tvrdi da svoju ženu nije zlostavljao, nego da je ona njega.