ZADAR- Iako vijećnici skupštine Zadarske županije nisu dobili odgovore na pitanja postavljena na prošloj sjednici, vijećnica SDP-a Sutjeska Mišak, dosljedno je nastavila pitat kada će mještani Vrgade dobiti vodu.

-Ljeto dolazi, ništa se nije promijenilo. Vi ste župane obećali, ali vode nema i stanovnici Vrgade dovedeni su do bijesa. Predložila sam im da se organiziraju brodovima i ovo ljeto kradu vodu iz dvorišta načelnika Pakoštana (Milivoja Kurtova.op.a), u svom će stilu SDP-ova vijećnica. 


Sutjeska Mišak nije propustila zahvaliti se vijećnicima što im je ona bila"atak za uši i oči", odnosno što su je gledali i slušali.

Na upadicu kako će je valjda još gledati u drugom mandatu, vijećnica, koja inače u stanakama skupštine puši lulu, dobacila je: ne znam hoću li ja vas više moći gledati!
Po posljednjem odgovoru župana Stipe Zrilića, koji je kaže i sam zvao nadležne, ugovor s Hrvatskim vodama uskoro će se potpisat, novac je osiguran, i to 9 milijuna kuna, te će se provest će se izbor izvođača radova.


Svima je jasno da ni ovog ljeta voda neće doći na Vrgadu!