Pitomi zeleni brežuljci prošarani vinogradima i procvalim voćnjacima, izuzetna vina i prekrasni interijeri vinskih kušaonica...

..Sve to očekuje vas na tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji pod nazivom URBANOVO, koja se organizira u Međimurskoj županiji - biseru kontinentalnog turizma Hrvatske!

Manifestacijom se promovira kultura pijenja vina uz degustacije vrhunskih vina i tradicionalne međimurske kulinarske specijalitete, a sve to na prepoznatljivoj Međimurskoj vinskoj cesti i njezinim vinskim kušaonicama.

Ove godine, program URBANOVOG pripremljen je u suradnji sa ZADARSKOM ŽUPANIJOM koja će se svojom bogatom turističkom i eno-gastronomskom ponudom široj publici predstaviti u statusu Županije-partnera.

Uz degustaciju izvanrednih vina i tradicijskih gastronomskih specijaliteta na Danima otvorenih podruma, možete uživati i u koncertima ozbiljne glazbe, folklornim priredbama, vinskom balu.

Turistička agencija Etno Art travel organizirala je više različitih i vrlo atraktivnih aranžmana posebno pripremljenih za goste iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Potražite ih na www.etnoart-travel.com