Udruga umirovljenika „Poluotok-Zadar" održat će svoju redovnu godišnju skupštinu u četvrtak 01. prosinca u prostorijama Udruge na Poljani Natka Nodila bb s početkom u 10 sati.

Ovogodišnja skupština treba prezentirati sve ono što je u razdoblju od osnivanja, odnosno od osamostaljenja, pa do ove skupštine učinjeno na programima rada koji su obuhvaćali umirovljenike članove.

Raspraviti će se o financijskim teškoćama i mogućnostima kako ih prevladati u budućim vremenima, koja umirovljenicima nisu i zagarantirana njihovom voljom, već višim silama.

Raspravlajti će se o programu rada za slijedeću godinu i akcijama koje će se poduzeti, odnosno o mogućnostima poduzimanja tih akcija, te aktivnom uključivanju svih članova udruge.

Na skupštini će se izvršiti i izbor jednog broja članova Izvršnog odbora, s obzirom da su pojedina mjesta ostala upražnjena, što višom silom, što nemogućnošću rada u izvršnom tijelu.

Poželjno je da što veći broj umirovljenika članova prisustvuje ovoj skupštini, jer će rasprava teći malo i u smjeru nastupajućih izbora. 

Vjerujemo da će rasprava biti vrlo značajna i konkretna, a nakon istresanja svih problema, skupštinare čeka jedan lijepi skromni domjenak, kako bi obnovili snage od „zamornne diskusije".

Izvršni odbor Udruge