Zadranin Sandi Isaković sjeo je na optuženičku klupu Županijskog suda u Zadru gdje mu se po treći put sudi zbog istog kaznenog djela, odnosno preprodaje 20 paketića heroina.

Isaković je optužen da je početkom studenog 2006. godine radi daljnje prodaje na zadarskom narko tržištu posjedovao 10,25 grama heroina.

Nakon što su ga uhitili ispred jednog kafića na Poluotoku, tu su mu količinu policajci Odjela za narkotike pronašli u džepu hlača. U prva dva slučaja Isakoviću je Sudsko vijeće pod predsjedanjem suca Borisa Babića nepravomoćno dosudilo minimalne dvije godine zatvora jer su vještaci psihijatrijske struke utvrdili da je u trenutku počinjenja kaznenog djela bio smanjeno ubrojiv, a osim toga bio je i do tada neosuđivan. No, Vrhovni je sud obje presude ukinuo, te treće suđenje povjerio sucu Borisu Radmanu. Isaković je za svoju obranu u ovom trećem postupku angažirao poznatog zagrebačkog odvjetnika Ljubu Pavasovića Viskovića, a nakon što su saslušani sudski vještaci suđenje je odgođeno za sredinu srpnja.