Najmanje 16 osoba poginulo je u naletu uragana Sandy, javlja CNN! Mrtvih ima u New Yorku, New Jerseyju, Marylandu, Zapadnoj Virginiji i Sjevernoj Karolini. Bez struje je ostalo 5,5 milijuna ljudi, a u njujorškoj luci zabilježen je najveći morski val na cijeloj istočnoj američkoj obali - čak 9,5 metara! Jedna je žena poginula u Kanadi, u Torontu, kada je na nju zbog snažog udara vjetra pao reklamni stup.

U tijeku je evakuacija najmanje 200 ljudi iz bolnice u New Yorku, a velike količine snijega stvaraju probleme u unutrašnjosti SAD-a. Na zapadu Marylanda palo je čak 70 centimetara snijega!

10:49 Infografike: Kretanje oluje Sandy, opasnosti od poplava, evakuacija, sve u realnom vremenu!

10:35 Novi problemi za New Jersey! CNN javlja kako je pukla brana i bujica prijeti tisućama ljudi! CNN-ova reporterka upravo je doznala ovu vijest, iz službenih izvora potvrdili su joj da bi to mogao biti ozbiljan problem, te da e možda morati krenuti u hitnu akciju spašavanja!

10:30 Prema posljednjim informacijama Nacionalnog centra za praćenje uragana, Sandy se kreće prema Pennsylvaniji brzinom 24 km/h

10:25 Njujorški vatrogasci na Twitteru su objavili kako je 50 domova u potpunosti uništeno u požaru u Queensu

10:13 Nacionalni centar za praćenje uragana objavio je interaktivnu kartu na kojoj možete u realnom vremenu pratiti situaciju