Od 3.4. do 6.4.2014 održan je Drugi SOS SEASON OPENING SAILING PARTY WEEKEND 2014 kojeg su zajednički organizirali i pokrenuli Burin Yacht Charter (David Hawlina).
i Just Perfect Yacht Charter & events (Sandi Fon).

Nastupilo je 25 jedrilica Elan iz flote Burin Yacht Chartera s više od 180 jedriličara koji su u četiri prekrasna dana uživali i zabavljali se.

Organizatori su prezadovoljni gostoprimstvom i uslugama domaćina na lokacijama na kojima se regata održavala, a to su Veli rat na Dugom otoku, Silba i Preko na Ugljanu.

- Pogotovo bi istakli Grad Preko, koji nam je s otvorenim rukama ponudio prekrasan ambijent, atmosferu i spremnost za suradnju. Sa zadovoljstvom ćemo se vratiti, poručili su organizatori.

SEASON OPENING SAILING PARTY WEEKEND 2014 se namjerno organizira u predsezoni jer su organizatori prepoznali potencijal i mogućnost razvijanja eventa na najvišem nivou i u tom terminu kad većina krajeva u Dalmaciji još 'spava'.

S dodatnom suradnjom i drugim turističkim zajednicama gradova u kojima će se SOS SEASON OPENING SAILING PARTY WEEKEND održavati i u buduće, po uzoru suradnje s Prekom ovaj bi se događaj mogao razviti u veliku predsezonsku manifestaciju nautike i zabave u regiji.