Restoran Kornat i u uskrsnom tjednu nudi pravu gurmansku poslasticu u Večerima šefa kuhinje Stefana Stevanoskog. I ovog petka i subote očekuju vas nove delicije po cijeni od svega 130 kuna. Uz vrhunski slijed jela, uz čašu vina ovog petka i subote uživajte u ribljem menu-ju.
Poklonite jednu večer sebi, obitelji ili prijateljima.
Nazovite restoran Kornat na 254-501 i obavite rezervaciju na vrijeme.
Petak, 18.4.:
– Tatarski od kozica i brancina s dresingom od grejpa
– Tjestenina s dimljenim lososom, rikolom i cherry rajčicom
– Gratinirani fileti bijele jadranske ribe s pjenicom od peršina na palenti s povrćam
– Desert
Subota, 19.4.:
– Carpaccio od hobotnice
– Ribarski rižoto
– Rolani brancin u umaku od kozica s torticom od povrća
– Desert
Sretan i ukusan Uskrs želi vam restoran Kornat!