ZADAR- Takozvana Kerumova zgrada na Relji gotovo je preko noći ostala bez svojih obilježja. Iz te stambeno poslovne zgrade, kojoj je investitor bio bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum, iselila se Sberbank banka i trgovina Studenac. 


Dva najveća  korisnika poslovnog prostora, banka i trgovine koje su tamo bile od samog početka, zatvorili su svoja vrata.
Sberbank je 14. travanja preselila u novi prostor stambeno - poslovnog kompleksa TIZ-a. U ostakljenom dijelu zgrade od samog njenog otvaranja bila je Volksbank, koju je prije nekoliko godina preuzela ruska Sberbank.

Trgovina Studenac je, sudeći prema informacijama dojučerašnjih susjeda prisilno iselila - isključili su im i struju zbog neplaćenih računa.
Od Studenca, koji je u Zadru preuzeo tu trgovinu od Keruma, nije ostao nikakav trag. Iznad napuštene samoposluge ostao je, međutim, okvir svjetleće reklame nekadašnjeg Keruma koji je, to će se svi složiti, bio dobar trgovac.


Stambena zgrada u Zadru bio mu je jedini izlet u građevinsko poduzetničke  vode u kojima baš i nije imao uspjeha.
Za njenu gradnju osnovao je i posebnu tvrtku s kojom je pokušao graditi i na terenu u Murvičkoj ulici. Ali je taj projekt prodao kao što je vjerojatno utržio i nekretninu (propale Dalme) uz crkvu na Boriku.