Brojna pročelja kuća, pothodnici, pješačke staze, motorna vozila... obojani su u bijelo- crvene kvadratiće. Sad se samo čeka hrvatska pobjeda nad Brazilom.

Odbrojavaju se sati do otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva i utakmice Brazil - Hrvatska. Nogomet je u Lijepoj našoj puno više od najvažnije sporedne stvari na svijetu, a zanos Hrvata posebno dođe do izražaja uoči velikih natjecanja.

Najbolji primjer stiže iz Bibinja gdje su brojna pročelja kuća, pothodnici, pješačke staze, motorna vozila... obojani u bijelo-crvene kvadratiće.

- Mjesec dana oslikavamo moj mercedes u vatrene boje hrvatske reprezentacije. Bit će sasvim skockan do početka povijesne, spektakularne utakmice sutra navečer s Brazilom. Karusel će ići od Bibinja do Biograda, od Bibinja do Zadra, sve do Morskih orgulja i Pozdrava Suncu, u jednom će dahu vatreni navijač Danijel Režan Danči iz Bibinja.

Kako se može vidjeti na primjeru Bibinja hrvatski navijači već su dobro zagrijani, a do utakmice je ostao još samo dan. Bibinjci, Danči i ekipa, pokazali su da potpuno spremni čekaju Svjetsko prvenstvo u Brazilu.