Vijećničko pitanje Marka Pupića Bakraća iz Akcije Mladih upućeno gradonačelniku Božidaru Kalmeti, a koje je glasilo - Kada će Akcija Mladih dobiti obećane prostorije za korištenje?, završilo je verbalnim sukobom u koji se uključila i SDP-ovka Sabina Glasovac.

Pupić Bakrać je optužio Kalmetu da je u dogovoru sa Radomirom Čačićem dogovorio dodjelu spornih prostorija Čačićevim reformistima u Zadru a da je Akciju Mladih eliminirao iz igre izmjenama stavki natječaja. Kalmeta mu je odgovorio kako je, između ostalog, voljom birača izgubio u mjesnom odboru Brodarica na što je Pupić Bakrać burno reagirao iz klupe rekavši mu da laže te ga u daljnoj raspravi nazvao i patološkim lašcem.

Gradonačelnik je vijećniku Akcije Mladih, između ostalog, rekao kako ga uzbuđuje samo Gradsko vijeće.

- Mene uzbuđuju i druge stvari, a tebe samo ovo. Ti si zaljubljen u mene jbt, a ja nisam gay!, kazao mu je Kalmeta.

Na to mu je Pupić Bakrać odgovorio 

- Vas uzbuđuje samo lopovluk!

Kalmeta mu je iz klupe doviknuo: 

- Ti si bolesnik. Vi ste frajeri samo za mikrofonom!

Za govornicom se pojavila i Sabina Glasovac koja je zatražila od predsjednika Gradskog vijeća Živka Kolege zaštitu vijećnika od verbalnih napada gradonačelnika, no predsjednik ju je prekinuo isključivanjem mikrofona.

Gradonačelnik joj je doviknuo:

- Sabina zaštiti i mene!

A ona ga je upozorila:

- Nisam ja za vas Sabina, ja sam za vas gradska vijećnica!

Burna rasprava se događa na aktualnom satu koji je potrajao duže od tri sata, prije  nego je započeo opsežni Dnevni red od 29 točaka.