Povodom početka nove sportske i koncertne sezone predstavljen je program glazbeno-zabavnih događanja u dvorani Krešimira Ćosića.

- Rezultati prošle sezone uvjerljivo predstavljaju Višnjik kao najbolji sportski centar u Hrvatskoj, kao dvoranu koja najbolje funkcionira. Prostor centra dnevno koristi oko 1800 ljudi i to je dovoljan pokazatelj koliko je on potreban za grad Zadar, rekao je direktor Športskog centra Višnjik Denis Karlović.

Prvi dan jeseni održat će se koncert Severine i grčkog pjevača Antonisa Remosa koji nastupaju u sklopu Zadar Dogus Basketball Tournamenta koji će od 23. do 27. rujna na Višnjiku okupiti pet euroligaša.

U Zadar se, 14. listopada, vraćaju „gospodari plesa" s plesnim spektaklom "Dangerous games", dok je subota 17. listopada rezervirana za veliki koncert zagrebačkih Brkova i splitskih Dječaka.

Tomislav Bralić i klapa Intrade u studenom pripremaju slavljenički koncert povodom 30. godina postojanja, a kraj mjeseca rezerviran za mjuzikl Mamma Mia u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta "Komedija".

- Ovim događajima pokušali smo obuhvatiti različite vrste publike u Zadru, a kako bi oni bili pristupačniji, i što više smanjiti cijenu ulaznica, rekao je Karlović.