Nakit za romantičarke i senzualne zavodnice

Vrijeme je darivanja, a predivne kreacije nakita za vas je pripremio D se:riz. Za paketiće koje ćete zasigurno poželjeti pod svojim borom zaslužna je dizajnerica Višnja Knežević čija najnovija kolekcija spaja dva potpuno različita stila - romantičan i buntovni, sanjarski i senzualan.

Božićne modele odlikuju koralji koji se savršeno isprepliću s crnim perlama nepravilnih oblika i metalnim detaljima poput šibenskih botuna. Kombinirajući tradicionalne ukrase s modernim medijima kao što su guma i žica, D se:riz spaja romantičnost i drskost, trendove i tradiciju.

- Božićna kolekcija za mene otvara vrata prošlosti kada sam kao dijete čeznutljivo gledala u bakinu kutijicu s nakitom. I upravo sam u njezinom blagu pronašla najnoviju inspiraciju. Kombinacija crne i crvene boje te koralja uz detalje poput šibenskih botuna bude nostalgiju svojom svrevremenskm ljepotom. - ističe dizajnerica Višnja Knežević. No, novogodišnja kolekcija daleko je od starinskog bakinog nakita. Za najluđu noć u godini D se:riz preporuča glamur i blještavilo. Odlikuju je ultra popularni chokeri ukrašeni zlatnim i srebrnim šljokicama, te statement narukvice prepune sjajnih cirkona.

Zimski editorijal poseban je i po tome što Dse:riz predstavlja svoje novo zaštitno lice, Arletu Vidić. Nekadašnja Miss Zadarske županije, D se:riz nakit prezentirala je pred objektivom Josipa Vukića.

- Zaista mi je čast što je Arleta prihvatila suradnju. Njezina ljepota veliča ljepotu mojeg dizajna, a Josip Vukić uhvatio je detalje i duh ovog blagdanskog razdoblja, za mene najljepšeg doba godine. - napominje Višnja.

Bilo da ste nepopravljiva romantičarka ili senzualna zavodnica, blagdane provedite u zagrljaju D se:riza i zablistajte u najnovijim kreacijama!