ZADAR - Revolucija i Brigade, tako se zovu studija naših najpoznatijih dizajnera i arhitekata sa sjedištem u Zagrebu, koji su preko EU projekata stigli i do Zadra.

I dok se Studio Revolucija već iskazao na par projekata od kojih je posljednja 3D vizualizacija fortifikacije Zadra jučer predstavljena u Malom Arsenalu, Brigade su tek ušle u Zadar. Brigada su studio za projektiranje koje djeluju pri grupaciji Bruketa&Žinić OM, naših svjetski priznatih dizajnera.
Oni su autori idejnog rješenja a zatim i idejnog projekta novog Poduzetničkog inkubatora koji će se graditi na ulazu u Zadar. Točnije iznad Konzum (ex Mercator) centra, gdje Grad Zadar ima u svom posjedu parcelu od tri tisuće četvornih metara sa svim priključcima.

S Brigadom, specijaliziranom za projektiranje učinkovitih prodajnih, izložbenih i uredskih prostora, produkt dizajn i arhitekturu, posao je ugovorila tvrtka Inovativni Zadar. Oni će objaviti javnu nabavu za izradu glavnom i izvedbenog projekta te s ostalom dokumentacijom taj projekt pripremaju za ITU mehanizam. Radi se o najnovijem programu Europske komisije po kojem je Gradu Zadru do 2020. godine na raspolaganju 35 milijuna eura.