I dok je suđenje protiv Darka Kovačevića "Daruvarca" na Općinskom sudu u Zadru zatvoreno za javnost, društvena mreža 18-godišnje oštećenice je otvorena. 

Upravo je preko nje mlada Zadranka odlučila reagirati na iskaz Mateje Bakmaz, vlasnice kafića "Chill out", koja je prilikom svjedočenja 18-godišnjakinju prikazala kao osobu sklonu nemoralu i promiskuitetnom ponašanju nakon čega je tužiteljstvo zatražilo isključenje medija zbog zaštite osobnog i obiteljskog života napadnute djevojke. Sporna stavka u njezinom svjedočenju bila je i izjava da unatoč tome što na mobitelu ima pristup snimkama napada koji je šokirao javnost, iste nije pogledala iz razloga kojeg ne može objasniti.

- Vlasnica kafića "Chill out" ne zna za snimku niti je bila u mogućnosti pogledati snimku, a skupa sa svjedokom gledala. Nevjerojatno, jedna osoba, tri lica. Ljudi moji, je li Bog stvorio čovjeka da bude čovjek ili sotona, poručila je preko Instagrama djevojka koja se u petak nije pojavila na sudu zbog nuspojava uzrokovanih lijekovima protiv bolova koji su joj propisani nakon operativnog zahvata u Kliničkoj bolnici Dubrava. 

I dok je prvo svjedočenje izazvalo burne reakcije, za drugim svjedokom traga policija. Riječ je Anti Kokiću koji se bez opravdanja u četvrtak nije odazvao pozivu suda, a policijski službenici ga do novog ročišta nisu uspjeli pronaći. 

Podsjetimo, 31-godišnjeg "Daruvarca" tereti se da je 28. svibnja u spomenuti kafić unio bombu i njome zaprijetio 18-godišnjakinji da bi je 13. lipnja u istom kafiću premlatio udarajući joj glavom od umivaonik u toaletu, a nakon što je ona pobjegla u unutrašnjost objekta, pred gostima ju je bacio na pod i pritom je više puta udario nogom u tijelo i glavu. Na sudu se izjasnio da se ne osjeća krivim, a tužiteljstvo za njega traži kaznu zatvora u trajanju od 5 i pol godina.