U sklopu projekta „K.IN.O. - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje" provodi se anketa koja se odnosi na zadovoljstvo i kvalitetu života na području od općine Bibinje do grada Biograda na Moru. Znate li za jedino kino izvan Zadra? Sudjelovanjem u ovoj kratkoj anketi možete dati svoj doprinos razvoju zajednice i životu u novom društveno-kulturnom centru u filipjanskom kinu!

Sudjelovanje u anketi u potpunosti je anonimno i dobrovoljno. Svi podaci skupljeni ovim putem koristiti će se isključivo za potrebe projekta i ishoda vezanih uz njega. Ispunjavanje ankete traje desetak minuta.

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje", s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH. Prijavljen je na poziv Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost "U Pokretu", uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga "Centar nezavisne kulture", koja je ujedno i provoditelj projekta.

Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina  u Općini Sv. Filip i Jakov u K.IN.O. - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.