Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je tijekom mjeseca siječnja i veljače na zadarskom području počinio više teških krađa.

Tako ga se sumnjiči da je 29.siječnja na Polačišću u Zadru, provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio plastičnu repliku mobitela. Nadalje, sumnjiči ga se da je početkom mjeseca veljače u Petrčanima provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčani polog, dok je u Zatonu provalio u prostorije benzinske postaje, odakle nije ništa otuđio, a potom u Vrsima provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčani polog. Također ga se sumnjiči da je 06. veljače u Ninu provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle nije ništa otuđio.

Protiv 43-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teških krađa.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je sinoć oko 19,45 sati u ulici Put Murvice u Zadru, iz trgovine trgovačkog društva otuđila razne kozmetičke proizvode, vrijedne preko tisuću kuna.
Protiv 40-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.