Marko Radović, ili nekima u javnosti već poznat pod imenom Mladi lovac, 18-godišnji je Zadranin koji je pobijedio akutnu mijeloičnu leukemiju (AML). Prije bolesti ovaj je mladić bio odličan učenik Gimnazije Jurja Barakovića i uspješan plivač (PK Zadar, KDP Donat), ujedno i najmlađi pobjednik utrke Zadar-Preko u kojoj je „pomeo" konkurenciju sa samo 16 godina. Danas ima svoj Youtube kanal s više od osam tisuća pratitelja, a o svojoj je borbi protiv ove opake bolesti objavio je i pjesmu i video spot „Disstrack na leukemiju".

- Spontano sam predložio svojim prijateljima Roku Bajli i Lovri Šari, koji su mi pomogli oko teksta, beata i glazbe, da napravimo pjesmu. „Disstrack na leukemiju" priča o tom dijelu mog života o periodu prije moje bolesti, ali i o događajima u bolnici i kako mi je dolazak tamo „srušio svijet", govori Marko o spotu koji je sniman na krovu javne garaže na TIZ-u, u napuštenim prostorima u Gaženici, na parkiralištu Višnjika i na Vidikovcu.


View on YouTube

Spas u bolnici našao je u vlastitoj "gejming" terapiji, a tako je zapravo i počela priča s Youtube-om:

- Streamanje je počelo iz čiste znatiženje, da zaboravim na sve te ružne misli i da skratim vrijeme. Gallasandalla, Ultraplex, Ragnar ZD i Gabex su Youtuberi koje pratim i od kojih sam mnogo naučio.

Na Youtube kanalu Mladi lovac ima i sadržaja za sve one koji su bore s bolešću ili bilo kakvom drugom preprekom u životu:

- Htio bih istaknuti kako sam tek sad, kad sam sve ovo preživio, da je zdravlje na prvom mjestu. Sve druge probleme koje eventualno imam gledam kao sitnice. Na mom Youtube kanalu ispričao sam svoju priču kroz period od osam mjeseci provedenih u bolnici, kako je to sve izgledalo i koga sam upoznao, pa vas pozivam da je pogledate, zaključuje ovaj hrabri mladić.