Upravno vijeće Županijske uprave za ceste donijelo je odluku o imenovanju novog ravnatelja, ali ona još nije za javnost.

- Jučer su obavljeni razgovori i donesena je odluka, no zaključili smo da nije korektno da kandidati doznaju rezultate iz medija. Admistrativna služba će se potruditi da danas dobiju odluku pa ćemo je nakon toga komentirati, rekao nam je jutros predsjednik Upravnog vijeća Željko Dilber nakon što je u Zadarskom listu već izašla informacija da je na tu dužnost imenovan dosadašnji v.d. ravnatelja Branko Kutija. Dilber nam nije htio potvrditi tu informaciju ističući kako ona nije došla od njega.

Podsjetimo, bivši gradonačelnik Benkovca i HDZ-ov saborski zastupnik udovoljio je uvjetima natječaja tek nakon izmjene Statuta te županijske ustanove. Protukandidat Kutiji za čelno mjesto ŽUC-a bio je Ante Marasović.

- Svi članovi Upravnog vijeća postavljali su pitanja, te na neki način bodovali i ocjenjivali kandidate i na temelju toga je donesena jednoglasna odluka, rekao nam je jutros Dilber.