Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su dio istrage tučnjave u kafiću koja se dogodila u noći s petka na subotu.

Nakon kriminalističke obrade, 24-godišnjaka se sumnjiči da je u subotu oko 00:30 sati u ugostiteljskom objektu u Gračacu, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, teško ozlijedio 23-godišnjaka. Kako neslužbeno doznajemo, udario ga je čašom u glavu. Protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede.

Nadalje, policija je sa sudjelovanjem u tučnjavi povezala i 18-godišnjaka i 19-godišnjaka te je protiv obojice podnesena kaznena prijava. Također je protiv djelatnica navedenog objekta podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 19 .Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (točenje alkoholnog pića osobama pod utjecajem alkohola..).

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u vidu utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile događaju i utvrđivanju prekršajne odgovornosti za sve sudionike narušavanja javnog reda i mira, javljaju iz PU zadarske.