Prije svega, čast mi je što sam ovdje s ljudima koji su stvarali i obranili Hrvatsku - Miro Bulj i Ivica Kukavica. Važno je reći da smo zadnje četiri godine branili interese Hrvatske u Saboru i da ćemo to na isti takav način nastaviti raditi. Tu smo kako bi pokazali zajedništvo svih kandidata dalmatinskih izbornih jedinica, rekao je na početku današnje "pressice" na Narodnom trgu čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

- Borba za Hrvatsku i Dalmaciju ne prestaje. Trenutno Hrvatska nije u ništa boljem stanju nego kada smo mi vodili teške bitke. Naš je san slobodna i neovisna Hrvatska gdje će mladi ljudi ostajati, živjeti i stvarati obitelji, a ne što radi ova korumptivna hobotnica koja je ključna baš u Zadru. Otvarao sam pitanja od kriminala u luci Gaženica koja je predana u ruke Turaka, preko Biljana pa sve do Zrmanje. Županije su rak rana hrvatskog društva i otkad su županije uvedene iz Dalmacije je odselilo 200 tisuća ljudi, što znači više štete od svih okupatora do sada. Istovremeno, poticaje se daje ljudima koji ne znaju kako izgleda krava, a naši stočari moraju iseljavati iz vaših Ravnih kotara, pa iz moje Dalmatinske zagore, istaknuo je Miro Bulj.

Bulj je predstavio i svog ratnog kolegu, Ivicu Kukavicu, a na pressici je sudjelovala Petra Radoš te čelni čovjek "Vira bez podjela" Frane Vučetić koji je građanima poručio da su "najveći koronavirus u ovoj državi HDZ i SDP" te im poručio da bez straha izađu na izbore.

- Za Zadar me vežu povijesni događaji, Zadar je grad koji je pretrpio kalvariju, na ovim sam područjima sa svojim suborcima gledao smrti u oči svaki dan, ali u tim teškim danima smo sanjali čestitu, poštenu, moralnu Hrvatsku. Nakon toliko godina vidimo da stvari nisu onakve kakve smo mi branitelji sanjali i željeli. Kad pogledate danas što se sve nudi, nije teško odlučiti, dovoljne je pogledati nastupe u Saboru od gospodina Bulja, Petrova i Grmoje i vidjeti da su to one vrijednosti koje smo mi sanjali 91 godine, zaključio je Kukavica.