Domski odbor Srednjoškolskog đačkog doma postavio je za v.d. ravnatelja ove ustanove Stipicu Radoša, profesora hrvatskog jezika i književnosti u Gimnaziji Vladimira Nazora. Do ovog imenovanja došlo je nakon velikog obrata tijekom natječajnog postupka, nakon što Domski odbor nije ni razmatrao njegovu kandidaturu, ali je potom odbio potvrditi jedinog preostalog kandidata, pa je Radoša imenovao vršiteljem dužnosti u trajanju do godine dana.

Natječaj je raspisan zbog odlaska dosadašnjeg ravnatelja Ivana Đule u mirovinu. Na njega se, kako je vidljivo iz kasnijih objava, osim Radoša javio i kandidat koji je uz sve propisane uvjete imao prednost pri zapošljavanju zbog invaliditeta. Domski odbor, u kojemu je član bio i Radoš, stoga je nakon zaprimanja ponuda u proceduru poslao samo kandidaturu sa zakonskom prednošću, dok se Radoševa nije trebala ni razmatrati. Revoltirani Radoš u tom je trenutku frustraciju iskazao i na svom javnom Facebook profilu:

- Dušu praznim, kao studenta me zatvaralo, osnivač HDZ, ponosan, 1989, vijećnik u prvom sazivu Grada Zadra, Dragovoljac na Ploči, akcija Maslenica, itd. Kupres, 25 godina Doma i Gimnazije, ja ne mogu na listu za ravnatelja jer je je netko postao invalid 2018. E to je Hrvatska za koju sam se borio, samo to o privilegiranima hrvatskim braniteljima, ajmo sučeljavanje di kod oćete, sram vas bilo, napisao je Radoš.

Ipak, uskoro se pokazalo da može proći na listu - 29. srpnja tada još uvijek ravnatelj Ivan Đula objavljuje obavijest o ishodu natječajnog postupka, odnosno odluku o neimenovanju ravnatelja, što znači da jedini kandidat nije dobio potrebnu većinu Domskog odbora, u kojemu je i Radoš . Dan kasnije predsjednik Domskog odbora Ivan Knežević objavljuje kako je Stipica Radoš imenovan za vršitelja dužnosti ravnatelja, a već 31. srpnja župan Božidar Longin razrješuje Radoša članstva u Domskom odboru.

Radoš s obavljanjem poslova vršitelja dužnosti ravnatelja počinje 1. rujna, te će ju obnašati do ponovljenog natječaja, a najduže na razdoblje od godinu dana.