Ako imate prebivalište na području grada Benkovca i pripadajućih naselja, u dobi ste od 25 do 29 godina ili ste stariji od 54 godine imate mogućnost osnažiti svoje osobne kompetencije, povećati znanje i poboljšati konkurentnost kroz radionice i tečajeve u sklopu projekta Lov na znanje:

- Tečajevi za osnaživanje osobnih kompetencija
- Tečaj motivacije
- Tečaj komunikacijskih vještina
- Tečaj poslovnih vještina
- Tečaj talijanskog jezika
- Tečaj fotografije
- Tečaj osnove informatike
- Tečaj prve pomoći
- Tečaj ocjenjivanje trofeja
- Tečaj osnove kinologije
- Program socijalnog uključivanja
- Zakonodavni okvir
- Bio svijet flora i fauna
- Etno,eno i gastro ponuda
- Marketing
- Umrežavanje

Radionice su besplatne za sve polaznike,  a za više informacija i sudjelovanje možete se obratiti na mail voditeljice projekta: [email protected] ili u prostorije Lovačke udruge Benkovac.

Broj polaznika na radionicama ograničen je na 25 osoba i zato se prijavite na vrijeme i ulovite znanje!

Projektom „Lov na znanje" kroz provedbu programa neformalnog obrazovanja, razvojem nove profesionalne figure po načelu cjeloživotnog učenja i primjene ECVET sustava te razvojem specifičnih stručnih znanja i socijalno interpersonalnih vještina kroz provedbu »po mjeri« izrađenih programa, stvorit će se pozitivan poduzetnički okvir te će se povećati zapošljivost 25 osoba s područja grada Benkovca kao i razvoj ostalih gospodarskih dionika kroz selektivne oblike turizma. 

Projekt „Lov na znanje" u potpunosti je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.155.802,00 kn, a provodi se na području grada Benkovca od 3. travnja 2020. do 3. travnja 2022.

Naziv ugovora: Lov na znanje
Kodni broj projekta: UP.02.1.2.01.0068